Let’s talk about…

Kimberley Munster

Als je mij Nederlands hoort praten dan kun je waarschijnlijk raden waar ik vandaan kom. Ik ben namelijk geboren en opgegroeid in Winterswijk. Ondanks het feit dat ik enorm internationaal georiënteerd ben, meerdere keren op verschillende plekken in binnen- en buitenland heb gewoond en momenteel in Arnhem woon, horen mensen nog steeds aan mijn accent dat ik uit de Achterhoek kom. Dat vind ik wel funny.

Wanneer ik schakel van het Engels naar het Nederlands, levert dat vaak grappige momenten op, omdat ze vaak die Achterhoekse charme niet meteen verwachten.

“Vrij communiceren in het Engels zonder schaamte of angst, maar vanuit vertrouwen, joy en zelfverzekerheid. Zonder de pressure om perfect te moeten zijn. Het is voor mij belangrijk om voor ondernemers en professionals een veilige setting te creëren, waarin ze dit kunnen realiseren. Dat voel ik zo sterk, omdat ik zelf door die transformatie ben gegaan als non-native speaker.”

– Kimberley Munster

English equals opportunity

Business English

De reden dat ik ‘It is up to you’ ben begonnen, is omdat ik merkte dat veel professionals de Engelse taal toch lastig vinden. Veel Nederlanders kunnen het Engels prima begrijpen, maar schrijven en met name praten is voor veel mensen toch een uitdaging. Vooral in de zakelijke wereld. Er ligt een enorme druk om perfect Engels te moeten praten en daardoor laat de professional veel kansen liggen om bijvoorbeeld door te groeien binnen het bedrijf. Ze plaatsen zichzelf elke keer op de achtergrond wanneer er Engels moet worden gesproken. De eerste twee jaar heb ik voornamelijk in-company trainingen gegeven. Van algemeen Engels, technisch Engels, business English tot aan Engels in de zorg. Zo heb ik o.a. voor Sensire, de grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers, een eigen methode ontwikkeld. Dat vond ik heel bijzonder om te doen.

Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in en focus ik mij op Nederlandse ondernemers. Het is mijn missie om zoveel mogelijk Nederlandse ondernemers – die internationale dromen hebben en/of meer vanuit flow, zelfverzekerdheid en authenticiteit Engels willen praten en schrijven – te helpen. Door mijn grote interesse in persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en mindset blijf ik groeien als persoon, maar ook als coach. Deze kennis combineer ik tijdens mijn sessies met mijn enthousiasme, positieve energie en humor.

A little bit of stage fright,

then I’m ready!

In de (nabije) toekomst zie ik mijzelf, naast het helpen van ondernemers ook seminars geven op het gebied van mindset, transpersoonlijke psychologie en spiritualiteit. Mensen inspireren om hun mooiste leven te leven sluit naadloos aan bij de manier waarop ik ondernemers coach in het Engels. Als recovering perfectionist geef ik mijzelf de kans om te ontwikkelen, te genieten van het proces en te vertrouwen op alles wat nog gaat komen.

To be continued…………

Get in touch…

How may I help?

If you want to speak and write confidently and express yourself in English naturally, without stress… You’ve come to the right place. I’d love to hear from you.