“I am grateful, I am exactly as I am, I am not perfect, I have flaws and imperfections, but that’s what makes me uniquely perfect.”

 

Heb je wel eens naar een foto van jezelf gekeken en je gewoon volschoot met emotie? Dat heb ik bij deze foto.

 

Ik ben als jong meisje begonnen bij muziekvereniging Excelsior. Ik heb veel liefdevolle herinneringen aan het maken van muziek en het luisteren van muziek, en nog steeds. Ik heb momenten van heel hard lachen, zingen en dansen op feestjes gekend, maar er was ook een andere kant. Verdriet, onbegrip & eenzaamheid waren ook emoties die ik jarenlang heb ervaren in de tijd dat ik opgroeide als tiener. Je kunt nog onderdeel van een vereniging, groep of club zijn, maar je toch een buitenstaander voelen. Een muur ophouden om maar niet te hoeven voelen, wellicht herkenbaar?! Twijfelen of je wel echt jezelf kunt en mag zijn? Bang zijn voor verwachtingen of afwijzingen?

 

Ik ben zolang op zoek geweest naar mijzelf en dat zie ik ook terug in de foto’s die tijdens mijn muzikale carrière zijn gemaakt. Ik heb veel geëxperimenteerd met kleding, haarkleur etc. Niet de meeste modieuze keuzes, op zijn zachtst gezegd, maar waar ik eigenlijk op zoek naar was zat van binnen.

 

Een aantal jaren ben ik geen lid meer geweest, maar toch ben ik terug gekomen. Wanneer ik nu naar deze foto kijk zie ik mijn doorzettingsvermogen, daadkracht en discipline. Ik ben trots op de vrouw die ik ben geworden. Ik ben dankbaar voor de teleurstellingen, want daardoor heb ik nooit opgegeven. Ik ben mijzelf en ik ben niet perfect, maar ik werk wel aan mijzelf. Ik wil namelijk de beste versie van mijzelf worden. Ik vind altijd een weg, want ik geloof in liefde en licht. Ik ben dankbaar. Ik heb geen controle over anderen, maar ik kan wel stilstaan en luisteren naar mijn eigen gevoel.

 

Om in de muziektermen te blijven; Het leven heeft geen generale repetitie. Laten we ervoor zorgen dat dit leven ons beste concert ooit gaat worden met de focus op liefde en positiviteit!

 

Love,

Kimberley