title image

Natuurvoeding

‘Voeding maakt wie we zijn of willen zijn’

Wat is nou eigenlijk gezonde voeding?

Wist je dat natuurvoeding je kan helpen om stressbestendiger te worden? Want goede voeding ondersteunt je in wat je doet, wil en kan. Wist je dat natuurvoeding veel essentiële voedingstoffen bevat waardoor het ook als medicijn gebruikt kan worden? Voorkomen blijft natuurlijk beter dan genezen, maar hoe doe je dat? Wil jij weten hoe je door natuurvoeding de balans in jouw lichaam kan herstellen, waardoor je je veel energieker, fitter en alerter kunt gaan voelen? Wil jij bewust leren kiezen voor voedsel dat echt voedt en niet alleen maar vult, zoals veel supermarktproducten? Maar heb je tegenwoordig door alle voedingsmiddelen, reclames, adviezen en dergelijke geen idee meer wat nou eigenlijk gezonde voeding?

Lessen over natuurvoeding

Staat uw bedrijf ervoor open om geïnspireerd te worden door mijn lezingen over natuurvoeding en wat nou echt gezonde voeding voor uw medewerkers kan betekenen? Of heeft uw scholengemeenschap interesse in informatieve lessen over natuurvoeding en wat het voor uw leerlingen/studenten kan betekenen? (Het is bewezen dat gezonde voeding en een goede concentratie samengaan) Of wilt u weten hoe u de leerlingen en medewerkers uw school echt gezond kan laten eten? Dan kom ik graag met u in contact.

1 1
De eerste stap

Contact opnemen

Durf jij de eerste stap te zetten naar een gezonder leven? Neem vrijblijvend contact met mij op.

2 2
De tweede stap

Kennismaking

Graag kom ik persoonlijk met jou in contact om nader kennis te maken en jouw situatie te bespreken.

3 3
De derde stap

Voedingsadviezen

Voedingsadviezen die aansluiten bij jouw situatie. Dit gebeurt vanuit de orthomoleculaire voedingsleer. Samen sterk voor jouw gezondheid! It is up to you!

YES, WEEKEND!

Voor veel mensen een reden om eens “lekker” te gaan eten en drinken. Je hebt het immers toch verdiend? Je gaat uit eten met vrienden en iedereen drinkt heerlijk een paar glazen alcohol. Jij kan er eigenlijk niet zo goed tegen, maar ben je wel gezellig genoeg als je water bestelt? Het afslaan van een gebakje op een verjaardag? Je denkt misschien dat je het maar beter kunt nemen, want dat krijg je in ieder geval geen gezeur. Wil je afvallen, maar je kunt het niet volhouden of je valt elke keer weer terug in jouw oude patroon? Wellicht herken je één van deze situaties wel.

Lekkere gezonde producten

Mag ik dan helemaal geen “lekkere” dingen meer eten, vragen mensen mij vaak? Als je met lekker ongezond bedoelt, liever niet, maar er zijn heel veel echt lekkere producten die ook nog eens heel goed zijn voor je lichaam. Je moet het alleen weten. Het is daarom ook zo de moeite waard om uit te zoeken wat het beste voor jouw lichaam is. Voeding is heel persoonlijk. Een gewoonte veranderen is altijd lastig, want je hebt het toch altijd zo gedaan? Daarom ga ik graag samen met jou die uitdaging aan.

Wil je samen met mij op zoek gaan naar een gezonde levensstijl waarbij je je goed voelt? Laat een bericht achter via de contactpagina.

Laat je inspireren

Kimberley is heerlijk positief waardoor haar lessen een feestje waren.

Goede resultaat gerichte Engelse lessen gehad van Kimberley. Ze heeft mijn zelfvertrouwen behoorlijk opgevijzeld door me te wijzen op mijn aangeleerde grammatica fouten en door me te complimenteren met wat ik al wist.

-Susanne, Oculentis BV, Quality Assurance Officer

Laat je inspireren

Ik kan Kimberley aan iedereen aanbevelen!

Niet wachten, maar gewoon doen! Ik heb ontzettend veel geleerd van Kimberley. Haar enthousiasme en passie voor het vak zorgde ervoor dat ik iedere week weer uitkeek naar mijn Engelse les. De lessen waren leerzaam maar ook zeker ‘fun’. In een korte tijd hebben we veel bereikt.

-Maureen, Sepp Works, Projectcoördinator

Laat je inspireren

Denk je erover jouw Engels te verbeteren? Wacht niet en neem contact met haar op.

Enthousiast, gedreven, motiverend en een Engels talent zijn woorden die Kimberley omschrijven. Haar Engelse lessen geeft zij op haar unieke manier wat maakt dat je elke week opnieuw uitkijkt naar 1.5 uur studeren.

-Laura, Oculentis BV, HR-manager

Laat je inspireren

Haar enthousiasme daar word ik echt vrolijk van!

Ik heb altijd enorm genoten van Kimberley's aanwezigheid. Haar enthousiasme daar word ik echt vrolijk van. Ze is echt een super eerlijke top vrouw!

-Tamara, DOC opleiding secretaresse , studente

Laat je inspireren

Je leert veel Engels en ook over jezelf!

Je leert op een leuke en speelse manier de Engelse taal. Dit op je eigen niveau. Je leert veel Engels en ook over jezelf. Ook is het fijn dat je altijd terecht kan bij Kimberley. Top!

-Floor, Graafschap College Doetinchem, studente

Laat je inspireren

Voor iederen aan te bevelen om zo Engelse les te krijgen!

Wat een gedreven, enthousiast persoon is Kimberley. Wat heeft ze ons op een fijne manier veel geleerd in een toch best wel korte tijd, petje af. Voor iedereen aan te bevelen om zo Engelse les te krijgen.

-Lilian, Yunio, Consultatiebureau assistente

Laat je inspireren

Deskundige en zeer enthousiaste docente!

Veel geleerd in een korte tijd. Levendige lessen en een gevarieerd lesprogramma.

-Martha, Yunio, Thuisbegeleider

Laat je inspireren

Veel Engels geleerd dat direct toepasbaar is in mijn dagelijkse werk!

Kimberley is zeer enthousiast en we hebben erg gelachen tijdens de lessen. Veel geleerd en Kimberley had een reader gemaakt waaruit we konden leren specifiek gericht op ons werk! Dus veel Engels geleerd dat direct toepasbaar is in mijn dagelijkse werk.

-Angela, Yunio, Jeugdverpleegkundige

Laat je inspireren

Finally I dare to speak English again!

Kimberley was my patient and stimulating teacher. Not only her personality is warm, she also prepared the course so thoroughly. All exercises were suitable to my learning goals. And she works with modern and likeable apps.

-Ester, Gruitpoort Doetinchem, Directeur-bestuurder

Laat je inspireren

Ik kan haar van harte aanbevelen!

Kimberley heeft voor grand café Het Schaftlokaal (in de DRU Cultuurfabriek in Ulft) de nieuwe lunch- en dinerkaart vertaald naar het Engels. De gerechten op de Nederlandse kaart hebben een zeer creatieve insteek. Kimberley is er uitstekend in geslaagd om deze creatieve inslag in de Engelse menukaarten te behouden. Zo werd Rúúústige ribbetjes vertaald naar Very laid back ribs. Ik kan haar van harte aanbevelen!

-Marian, DRU Cultuurfabriek, Marketing & Communicatie

Laat je inspireren

Het moet vooral ook leuk zijn en dat is het zeker!

Ik volg bij Kimberley een taalcursus Engels en het is echt een aanrader. Ik weet waar ik over praat, want ik heb al meerdere cursussen Engels gedaan. Ik heb nog nooit zo goed en leuk les gehad als van Kimberley. Het moet vooral ook leuk zijn en dat is het zeker. Gewoon doen!

-Anne, Gunnebo Doetinchem BV, HR/Salary administration

Laat je inspireren

Enthousiasme & gedrevenheid!

Het enthousiasme en de gedrevenheid waarop Kimberley de Engelse stof overbrengt werkte bij mij aanstekelijk.

-Koen, Gunnebo BV. Doetinchem, Medewerker verbeterteam

  • Ik houd van reizen de wereld ontdekken en vooral inspiratie
  • Happy Friday everyone! It is a very happy Friday today
  • Hoe zou het zijn om vol zelfvertrouwen Engels te kunnen
  • Weet je? Ik ben erachter gekomen dat ik de meest
  • The traveller knows no limits  Een groot voordeel van