title image

Over Kimberley

Enthousiasme, creativiteit, doorzettingsvermogen, passie en betrokkenheid zijn eigenschappen die mij goed omschrijven. Ik heb een passie voor een gezonde levensstijl en de Engelse taal. Ik houd ervan om mensen te inspireren. Mijn betrokkenheid richting de maatschappij is groot en om een maatschappelijk -en persoonlijk onderwerp zoals een gezonde lifestyle en healthy mindset onder de aandacht te brengen is iets waar ik enthousiast over ben! Maar ook mensen met elkaar in verbinding brengen door middel van het aanleren van de Engelse taal ervaar ik als zeer waardevol

Ik ben een aantal jaren werkzaam geweest in het voortgezet onderwijs als docent Engels. Ondanks dat de liefde voor zowel de Engelse taal als het lesgeven groot is, liep ik in het voortgezet onderwijs tegen verschillende dingen aan. Ik raakte elke keer overprikkeld en heb uiteindelijk besloten om mijn onderwijscarrière in deze setting te beëindigen. Ik paste gewoonweg niet binnen het systeem. Toch wilde ik niet stoppen met het geven van Engelse lessen, vandaar de keuze om als taaltrainer en coach Engels aan de slag te gaan.

Ik heb altijd graag de vrijheid willen hebben om mijn ideeën op mijn manier te mogen invullen. Een eigen onderneming biedt mij deze vrijheid. Op deze manier kan ik nog steeds de liefde voor de Engelse taal overbrengen en het lesgeven uitoefenen alleen in een andere setting die beter bij mij past. Maar ook ruimte geven aan mijn nieuw opgedane kennis over het ondernemerschap, de kracht van positief denken en mijn persoonlijke groei.

Het overbrengen van een taal is veel meer dan de taalregels uitleggen. Ik vind dat als je bij mij Engels leert je een combinatie van ontspanning, plezier en motivatie moet ervaren. Je wilt de taal namelijk echt begrijpen en voelen. Je wilt je kunnen uitdrukken met de woorden die bij jou passen. Je voelt je dan vertrouwd en durft het in de praktijk toe te passen. Hoe verder je komt hoe uitdagender het zal worden, maar je hebt inmiddels vertrouwen opgebouwd en je wilt doorgaan. Het maakt niet uit welk level je begint, je gaat ervoor, omdat je weet dat de Engelse taal jou een vrijheid kan geven. Vrijheid om te kunnen communiceren met mensen wereldwijd. Ik gun jou deze vrijheid.

“There is no limit; It is up to you.”

– Kimberley Munster