Over mij

Enthousiasme, creativiteit, doorzettingsvermogen, passie en betrokkenheid zijn eigenschappen die mij goed omschrijven. Ik heb een passie voor een gezonde levensstijl, de Engelse taal en om mensen te willen inspireren. Mijn betrokkenheid richting de maatschappij is groot en om een maatschappelijk -en persoonlijk onderwerp zoals gezonde voeding onder de aandacht te brengen is iets waar ik enthousiast over ben! Maar ook mensen met elkaar in verbinding brengen door middel van het aanleren van de Engelse taal zie ik als een waardevolle bijdrage.

 

Ik ben een aantal jaren werkzaam geweest in het voortgezet onderwijs als docent Engels. Ondanks dat de liefde voor zowel de Engelse taal als het lesgeven groot is, liep ik in het voortgezet onderwijs tegen verschillende dingen aan. Ik raakte elke keer overprikkeld en heb uiteindelijk besloten om mijn onderwijscarrière in deze setting te beëindigen. Toch wilde ik niet stoppen met het geven van Engelse lessen, vandaar de keuze om als taaltrainer Engels aan de slag te gaan. Het plezier is weer volledig terug.

 

In de jaren dat ik werkzaam was in het onderwijs heb ik veel geleerd over mijzelf en heb ik leren omgaan met mijn hoog-gevoeligheid. Het is mijn kracht, maar ook mijn dagelijkse uitdaging. Ik ken het klappen van de zweep: weinig energie hebben, overspannen zijn, overgevoelig zijn en veel lichamelijke klachten hebben.

Ook het bezoeken van diverse therapeuten, doctoren en psychologen; ik herken het allemaal. Toch heb ik nooit opgegeven en kwam ik uiteindelijk in aanraking met natuurgeneeskunde. Er is een wereld voor mij open gegaan. Door het reduceren van stress, het accepteren van mijn hoog-gevoeligheid, het eten van de juiste gezonde voeding en veel bewegen is mijn leven totaal veranderd. Voeding speelde een belangrijke rol in dit proces vandaar dat ik ook de studie natuurvoedingsdeskundige ben gaan volgen. Ik wil deze informatie niet alleen voor mijzelf houden, maar graag delen met jou. Je weet het misschien nu nog niet, maar het is ontzettend de moeite waard om je te laten inspireren.

 

Ik heb altijd graag de vrijheid willen hebben om mijn ideeën op mijn manier te mogen invullen. Een eigen onderneming kan mij deze vrijheid bieden. Op deze manier kan ik nog steeds de liefde voor de Engelse taal overbrengen en het lesgeven uitoefenen. Maar ook ruimte geven aan mijn nieuw opgedane kennis en ervaringen op het gebied van natuurvoeding. Het combineren van twee verschillende diensten is wellicht bijzonder, maar door deze afwisseling kom ik in aanraking met verschillende bedrijven, mensen, beroepen etc. Ik vind deze ontmoetingen fantastisch en leerzaam.

Laat je inspireren; It is up to you.
  • Ik houd van reizen de wereld ontdekken en vooral inspiratie
  • Happy Friday everyone! It is a very happy Friday today
  • Hoe zou het zijn om vol zelfvertrouwen Engels te kunnen
  • Weet je? Ik ben erachter gekomen dat ik de meest
  • The traveller knows no limits  Een groot voordeel van