title image

Taaltraining Engels

"In a world full of tens be an eleven."

Do you speak English?

In Nederland krijgen we steeds vaker te maken met internationalisering. Bedrijven krijgen meer te maken buitenlandse ondernemingen en -uitzendkrachten. Daarnaast is het hebben van een basiskennis van de Engelse taal bijna niet meer weg te denken om ons te kunnen redden in bijvoorbeeld winkels in steden zoals Amsterdam en Rotterdam. Tegenwoordig is het beheersen van de Engelse taal een cruciale vaardigheid die in veel vacatures naar voren komt. Engels is ten slotte een zeer belangrijke (wereld)taal en de sleutel tot internationale communicatie. De sociale media, een groot communicatie netwerk, maakt vaak gebruik van de Engelse taal zoals de bekende hashtags. Engels is de taal van de wetenschap, de toekomst & van geld, de taal van de handel en boven alles de taal die mensen wereldwijd verbindt.

Taaltrainingen voor het bedrijfsleven

Wilt u met uw bedrijf vooruitstrevend zijn dan is een goede internationale communicatie essentieel. Ik wil graag een bijdrage leveren aan het bevorderen van een goede communicatie binnen uw bedrijf. Wilt u meerdere medewerkers binnen uw organisatie een taaltraining Engels laten volgen? Dan biedt een incompany training de uitkomst. Op deze manier krijg ik als taaltrainer een beter beeld van het bedrijf en medewerkers hebben geen extra reistijd. Time is money! Een taaltraining kan volledig op maat gemaakt worden. Ik breng de kennis van het Engels gewoon naar uw bedrijf toe. That’s what we call: a true win-win situation.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

1 1
Vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend contact op. Laat een bericht achter via de contactpagina of bel naar 06-40547135.

2 2
Kennismaking

Graag kom ik persoonlijk met u in contact om nader kennis te maken en uw wensen en doelen te bespreken.

3 3
Training op maat

Een passende lesmethode die aansluit bij uw wensen en doelen aangevuld met eigen materialen.

4 4
Waar u wilt

Op locatie of bij mij op kantoor. The It is up to you language training experience.

Taaltrainingen en advies op basisscholen

Je hebt een prachtige baan op een basisschool. Jouw werk is van grote waarde. Je houdt van lesgeven, hebt een hart voor kinderen & haalt graag het beste uit jezelf en je klas. Daarnaast moet je verplicht Engels geven en dat is toch nog best een uitdaging. Het is misschien ook al even geleden dat je zelf in de schoolbank zat.

Je vraagt je af:
– Waar leg ik de focus op? Wat is voor hen echt van belang?
– Hoe kan ik mijn leerlingen het beste voorbereiden op de brugklas?
– Wat moet het niveau zijn als ze in de brugklas starten?
– Wanneer gebruik ik nou de ing-vorm?
– Wat moet ik weten over land & volk, de cultuur en de gewoonten?
– Wat is het verschil tussen Brits- & Amerikaans Engels?
– Hoe schrijf ik de rangtelwoorden verkort op?
– Hoe zat dat ook alweer met de zinsopbouw in het Engels?
– Hoe verbeter ik mijn eigen uitspraak?

Ik kan jou helpen. Graag kom ik naar jouw school en bied jou en je team in een aantal doelgerichte taaltrainingen de handvatten aan om Engels op een motiverende en inspirerende manier over te brengen aan onze nieuwe generatie. Je ontwikkelt je eigen taalkennis en durft weer vol zelfvertrouwen het vak Engels te onderwijzen.

Taaltraining Engels voor privédoeleinden

Ga je op vakantie naar het buitenland, maar is de Engelse taal toch altijd weer erg wennen? Of heb je familie wonen in het buitenland waar je toch graag wat langer mee zou willen bellen? Of heb je een uit de hand gelopen hobby waardoor je internationale contacten hebt gekregen? Misschien speelt jouw kind online games en zou je graag mee willen doen of misschien ben je wel gewoon toe aan het leren van iets nieuws. Welke reden je ook hebt, ik help je graag.

Ga je studeren of werken in het buitenland? Of maak je bijvoorbeeld de overstap van de middelbare school naar het mbo of van het mbo naar het hbo? Dan kan een taaltraining Engels jou net die extra voorbereiding geven.

Je kan kiezen voor een privé taaltraining, maar je kan ook samen met een vriend of vriendin, studiegenoot of collega een training volgen.

Interesse? Laat een bericht achter via de contactpagina.

Ben jij op zoek naar een taaltraining Engels?