title image

Taaltraining Engels

‘In a world full of tens be an eleven’

Do you speak English?

In Nederland krijgen we steeds vaker te maken met internationalisering. Bedrijven krijgen meer te maken buitenlandse ondernemingen en -uitzendkrachten. Daarnaast is het hebben van een basiskennis van de Engelse taal bijna niet meer weg te denken om ons te kunnen redden in bijvoorbeeld winkels in steden zoals Amsterdam en Rotterdam. Tegenwoordig is het beheersen van de Engelse taal een cruciale vaardigheid die in veel vacatures naar voren komt. Engels is ten slotte een zeer belangrijke (wereld)taal en de sleutel tot internationale communicatie. De sociale media, een groot communicatie netwerk, maakt vaak gebruik van de Engelse taal zoals de bekende hashtags. En wat dacht u van de Brexit die in de toekomst mogelijk invloed kan krijgen op de internationalisering van de Nederlandse arbeidsmarkt? Genoeg redenen voor een taaltraining Engels.

Taaltrainingen voor het bedrijfsleven

Wilt u met uw bedrijf vooruitstrevend zijn dan is een goede communicatie essentieel. Ik wil graag een bijdrage leveren aan het bevorderen van een goede communicatie binnen uw bedrijf. Wilt u meerdere medewerkers binnen uw organisatie een taalcursus Engels laten volgen? Dan biedt een incompany training de uitkomst. Op deze manier krijg ik als taaltrainer een beter beeld van het bedrijf en medewerkers hebben geen extra reistijd. Vaak is er binnen het bedrijf een ruimte aanwezig wat weer kosten voor u kan besparen. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op. Bent u werkzoekende? Dan bied ik u de mogelijkheid om uw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten door het volgen van een cursus Engels.

1 1
Vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend contact op. Laat een bericht achter via de contactpagina of bel naar 06-40547135.

2 2
Kennismaking

Graag kom ik persoonlijk met u in contact om nader kennis te maken en uw wensen en doelen te bespreken.

3 3
Training op maat

Een passende lesmethode die aansluit bij uw wensen en doelen aangevuld met eigen materialen.

4 4
Op locatie of bij mij

Je volgt de taaltraining bij mij thuis of op een locatie naar wens. Alles is mogelijk!

Taaltrainingen en advies op scholen

De basis van de Engelse taal wordt in Nederland op basisscholen al aangeboden. Steeds meer basisscholen bieden Engels al aan vanaf groep 1. Toch merk ik als voormalig docent Engels dat het niveau van Engels erg verschilt tussen de leerlingen in de eerste klas van de middelbare school. Dit is echter regelmatig te herleiden tot de hoeveelheid Engels die werd gegeven op de basisschool en de kwaliteit van het Engels. Wilt u uw basisschool onderscheiden van de rest door een goed aanbod aan Engelse lessen te bieden? Graag kijk ik eens mee met uw school op welke manier er invulling wordt gegeven aan het vak Engels en welke mogelijkheden ik kan bieden op het gebied van begeleiding en training. Bent u werkzaam bij een andere onderwijsinstelling en ziet u mogelijkheden voor werknemers of studenten voor een cursus Engels dan kom ik graag met u in contact.

Taaltrainingen voor privédoeleinden

Gaat u op vakantie naar het buitenland, maar is de Engelse taal toch altijd weer erg wennen? Of heeft u familie wonen in het buitenland waar je toch graag wat langer mee zou willen bellen? Of heeft u een uit de hand gelopen hobby waardoor u internationale contacten heeft gekregen? Misschien bent u wel gewoon toe aan het leren van iets nieuws. Welke reden u ook heeft, ik help u graag. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Ga je studeren of werken in het buitenland? Of maak je bijvoorbeeld de overstap van de middelbare school naar het mbo of van het mbo naar het hbo? Dan kan een taalcursus Engels jou net die extra voorbereiding geven. Interesse? Laat een bericht achter via de contactpagina.

Laat je inspireren

Kimberley is heerlijk positief waardoor haar lessen een feestje waren.

Goede resultaat gerichte Engelse lessen gehad van Kimberley. Ze heeft mijn zelfvertrouwen behoorlijk opgevijzeld door me te wijzen op mijn aangeleerde grammatica fouten en door me te complimenteren met wat ik al wist.

-Susanne, Oculentis BV, Quality Assurance Officer

Laat je inspireren

Ik kan Kimberley aan iedereen aanbevelen!

Niet wachten, maar gewoon doen! Ik heb ontzettend veel geleerd van Kimberley. Haar enthousiasme en passie voor het vak zorgde ervoor dat ik iedere week weer uitkeek naar mijn Engelse les. De lessen waren leerzaam maar ook zeker ‘fun’. In een korte tijd hebben we veel bereikt.

-Maureen, Sepp Works, Projectcoördinator

Laat je inspireren

Denk je erover jouw Engels te verbeteren? Wacht niet en neem contact met haar op.

Enthousiast, gedreven, motiverend en een Engels talent zijn woorden die Kimberley omschrijven. Haar Engelse lessen geeft zij op haar unieke manier wat maakt dat je elke week opnieuw uitkijkt naar 1.5 uur studeren.

-Laura, Oculentis BV, HR-manager

Laat je inspireren

Haar enthousiasme daar word ik echt vrolijk van!

Ik heb altijd enorm genoten van Kimberley's aanwezigheid. Haar enthousiasme daar word ik echt vrolijk van. Ze is echt een super eerlijke top vrouw!

-Tamara, DOC opleiding secretaresse , studente

Laat je inspireren

Je leert veel Engels en ook over jezelf!

Je leert op een leuke en speelse manier de Engelse taal. Dit op je eigen niveau. Je leert veel Engels en ook over jezelf. Ook is het fijn dat je altijd terecht kan bij Kimberley. Top!

-Floor, Graafschap College Doetinchem, studente

Laat je inspireren

Voor iederen aan te bevelen om zo Engelse les te krijgen!

Wat een gedreven, enthousiast persoon is Kimberley. Wat heeft ze ons op een fijne manier veel geleerd in een toch best wel korte tijd, petje af. Voor iedereen aan te bevelen om zo Engelse les te krijgen.

-Lilian, Yunio, Consultatiebureau assistente

Laat je inspireren

Deskundige en zeer enthousiaste docente!

Veel geleerd in een korte tijd. Levendige lessen en een gevarieerd lesprogramma.

-Martha, Yunio, Thuisbegeleider

Laat je inspireren

Veel Engels geleerd dat direct toepasbaar is in mijn dagelijkse werk!

Kimberley is zeer enthousiast en we hebben erg gelachen tijdens de lessen. Veel geleerd en Kimberley had een reader gemaakt waaruit we konden leren specifiek gericht op ons werk! Dus veel Engels geleerd dat direct toepasbaar is in mijn dagelijkse werk.

-Angela, Yunio, Jeugdverpleegkundige

Laat je inspireren

Finally I dare to speak English again!

Kimberley was my patient and stimulating teacher. Not only her personality is warm, she also prepared the course so thoroughly. All exercises were suitable to my learning goals. And she works with modern and likeable apps.

-Ester, Gruitpoort Doetinchem, Directeur-bestuurder

Laat je inspireren

Ik kan haar van harte aanbevelen!

Kimberley heeft voor grand café Het Schaftlokaal (in de DRU Cultuurfabriek in Ulft) de nieuwe lunch- en dinerkaart vertaald naar het Engels. De gerechten op de Nederlandse kaart hebben een zeer creatieve insteek. Kimberley is er uitstekend in geslaagd om deze creatieve inslag in de Engelse menukaarten te behouden. Zo werd Rúúústige ribbetjes vertaald naar Very laid back ribs. Ik kan haar van harte aanbevelen!

-Marian, DRU Cultuurfabriek, Marketing & Communicatie

Laat je inspireren

Het moet vooral ook leuk zijn en dat is het zeker!

Ik volg bij Kimberley een taalcursus Engels en het is echt een aanrader. Ik weet waar ik over praat, want ik heb al meerdere cursussen Engels gedaan. Ik heb nog nooit zo goed en leuk les gehad als van Kimberley. Het moet vooral ook leuk zijn en dat is het zeker. Gewoon doen!

-Anne, Gunnebo Doetinchem BV, HR/Salary administration

Laat je inspireren

Enthousiasme & gedrevenheid!

Het enthousiasme en de gedrevenheid waarop Kimberley de Engelse stof overbrengt werkte bij mij aanstekelijk.

-Koen, Gunnebo BV. Doetinchem, Medewerker verbeterteam

  • Ik houd van reizen de wereld ontdekken en vooral inspiratie
  • Happy Friday everyone! It is a very happy Friday today
  • Hoe zou het zijn om vol zelfvertrouwen Engels te kunnen
  • Weet je? Ik ben erachter gekomen dat ik de meest
  • The traveller knows no limits  Een groot voordeel van