title image

Vertalingen Engels

Ken je dat?

Je bent ondernemer en al uren bezig geweest om een zakelijke tekst in het Nederlands te schrijven… En die moet vervolgens ook nog ‘even’ in het Engels worden aangeleverd…

Je bent ondernemer met een social media account en je wilt graag ook in het Engels posten om je bedrijf meer internationale zichtbaarheid te geven…Het vertalen kost toch meer tijd dan je had ingeschat.

Je werkt voor een groot bedrijf en hebt voor buitenlandse klanten een toespraak geschreven die in het Engels moet worden vertaald… Het is toch ingewikkelder dan je had gehoopt.

Je bent in dienst van een internationale onderneming en het bedrijfsplan moet ook in het Engels worden geschreven voor het hoofdkantoor… Dat valt toch tegen.

Je bent een hardwerkende student en je Engelstalige afstudeerscriptie is eindelijk af, maar niemand kan het voor je controleren op grammatica, zinsbouw en spelling?

Redigeren, corrigeren en vertalen

Gelukkig neemt It is up to you dit graag van je over. It is up to you vertaalt Nederlandse teksten naar het Engels. Het kan ook de andere kant op vertaald worden als je dat liever hebt.

It is up to you redigeert, corrigeert en vertaalt jouw teksten en haalt zo jouw taalstress bij je weg. Ook het (her)schrijven van nieuwe teksten in Nederlands en Engels behoort tot de mogelijkheden. Taal is zeg maar echt ons ding. Een communicatief sterke tekst maakt echt een verschil en daarmee helpt It is up to you je graag!

Neem vrijblijvend contact op om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ben jij op zoek naar een vertaler?